prezentare
servicii
baza de tratament
indicatii terapeutice
obiective turistice
contact


Piatra Neamt, oras resedinta a judetului cu importante izvoare ale istoriei si culturii noastre: Muzeul de Stiinte Naturale, Casa Memoriala Calistrat Hogas, Fondul documentar Gh.T .Kilireanu, Batca Doamnei (cetate dacica)
Curtea Domneasca, Biserica si Turnul cu ceas ctitorite de Stefan cel Mare (1498-1499), Rezervatia Paleontologica ,"Cozla-Pietricica-Cernegura", Fauna fosila, 'Caldarile uriasilor' (monumente ale naturii).
Targu Neamt: oras pe malurile raului Ozana, la poalele Culmii Plesu, are urmatoarele obiective: Cetatea Neamt, Muzeul de istorie, Casa Memoriala Ion Creanga, Casa Memoriala Veronica Micle, Scoala Domneasca, in imediata vecinatate a orasului se afla stabilimentul balnear al Statiunii Oglinzi, colectia de arta populara Nicolae Popa din satul Tarpesti la 10 km.
Bicaz cu muzeul de istorie, Hidrocentrala Stejarul si Portul Lacului Izvorul Muntelui. In imprejurimi se pot vizita: Colectia de etongrafie si creatie populara si pestera Tosorog din comuna Bicazu Ardelean, Rezervatiile Cheile Bicazului - monument al naturii, Lacul Rosu (Statiune climaterica, lac natural de baraj)    vezi harta turistica
Rezervatia Dragos Voda detine singurele exemplare de zimbri, fauna de padure si de iaz. Este situata la 2 km sud de Manastirea Neamt.
Durau statiune climaterica si de practicare a sporturilor de iarna, este situata la poalele versantului nordic al Masivului Ceahlau. Are ca obiective turistice: Schitul Durau pictat intre anii 1935-1937, de pictorul Nicolae Tonita care a folosit tehnica encausticii (culori topite in ceara) procedeu antic. Se pot face drumetii pana la Vf.Toaca
Prezentare | Localizare | Servicii oferite | Baza de tratament | Indicatii terapeutice| InfoUtile | Contact
Sanatoriul de Balneofizioterapie si Recuperare Medicala "Dr. Cantemir" Baltatesti